Boek 'Open-hart-cirkels'

De laatste jaren werd er met veel liefde en geduld gewerkt aan een boek. Het liefdevolle werk van Lut, Willy, Lieve Windels en Eef Goedseels leverde een prachtig boekje op, waarin de open-hart-cirkels gesitueerd en  uiteengezet worden en we op zoek gaan naar alle mogelijke toepassingen in leven en werk. 

Met dit boek vertellen we je over het ontstaan van vzw Re-Member. We nemen je mee in onze hoopvolle visie op (psychische) kwetsbaarheid.

In het tweede deel gaan we in op de open-hart-cirkels: voor wie zijn ze bedoeld? Hoe gaat het in zijn werk? We leren je meer over de grondhouding van waaruit de begeleiders van open-hart-cirkels hun mensen ontmoeten.

In het derde deel delen we met jou onze dromen voor de toekomst. We zien nog zoveel mogelijkheden om onze visie en de open-hart-cirkels vorm te geven in heel wat verschillende sectoren: scholen, bedrijven,… maar ook gewoon in je dagelijkse leven thuis. 

Je kan het boekje nu kopen!

Eén boekje kost €20, daarbij rekenen we nog verzendkosten. Voor een verzending in België, komt er €3,57 bij. Een verzending binnen Europa kost €11,15.

Bestellen kan door een mailtje te sturen naar: remember.psychischezorg@gmail.com. Vermeld in je mail hoeveel boekjes je graag wil bestellen en het adres waar we de boekjes mogen toesturen.

Bestelde je 1 boekje? Dan kan je onmiddellijk betalen. Overschrijven kan op het rekeningnummer van vzw Re-Member, poststraat 10, 8560 Gullegem. BE47109667441780 We versturen het boekje wanneer we je betaling hebben ontvangen.

Bestel je meerdere boekjes? Dan sturen we je per kerende mail de volledige kost (aantal boekjes + verzending).

Uiteraard kan je het boekje ook komen ophalen, of aankopen op één van onze netwerk- of reflectiedagen.

 

Delen op :