Trainers

Open hart cirkels Leuven

Trainers

Ik ben Dimi en beleef het leven graag met volle teugen. 

Ik vind het een hele eer en een groot plezier om gezinsleden te helpen om naar een diepere laag van bewustzijn te duiken en vandaaruit met elkaar te praten. Als begeleider van zo’n ontmoetingen is het essentieel dat ik mee geraakt, ontroerd en door elkaar geschud word. Dat ik naast jeugdwerker ook een verrijkende kunstenaarspraktijk heb, helpt me bij het taboeloos durven spreken en bij het benadrukken van de ‘kracht van het hier en nu’.

Ik ben Freia. Mijn naam staat voor ‘Godin van de Liefde’. Sinds enkele jaren maak ik er een bewuste keuze van om deze naam eer aan te doen. 

Als procesbegeleidster binnen positieve heroriëntering en Open Hart Cirkels kan ik hier ten volle voor gaan. Mensen helpen naar binnen te gaan daar waar de liefde woont. Naast deze passie om te groeien vind ik het heerlijk om getuige te zijn van de magie die de Openhartcirkels in potentie in zich dragen.

Freia en Dimi werken beiden al jaren voor De Wissel en hebben samen al vele open hart cirkels begeleid.

 

Delen op :