Opleiding professionelen

Open hart cirkels Antwerpen

‘Spreken vanuit het hart als motor tot groei en verandering in moeilijke tijden’

We leven in een uitdagende tijd waar de zorg en liefde voor de Andere onder druk staat. Veel zorg is erg zakelijk geworden. Nochtans zou een meer liefdevolle omgang een antwoord kunnen zijn in vele levensbedreigende situaties.

Tijdens de opleiding open-hart-cirkels word je ondergedompeld in de visie van Re-Member op kwetsbaarheid. We gaan samen op zoek naar de elementen van een liefdevol kader als antwoord op de vele uitdagingen in het leven. We zoeken hierbij ook antwoorden vanuit onze eigen kwetsbaarheid en die van de anderen.

Er wordt uitvoerig ingegaan op wat een open-hart-cirkel is en de belangrijke elementen die vorm geven aan onze open-hart-cirkels. Daarnaast oefent iedereen in het leiden van een Open-hart cirkel. Hierbij wordt er veel aandacht besteed aan hoe we vanuit ons mens zijn een open-hart-cirkel kunnen leiden.

De opleiding start met een driedaagse basisopleiding, gevolgd door 3 terugkomdagen. De laatste terugkomdag bestaat uit een vuurloop. De opleiding gaat steeds door in een natuurlijke omgeving. Ontmoeting met de natuur brengt ons dichter bij onze eigen kwetsbaarheid, bij de verbinding met onszelf en de ander.

De bedoeling is dat je na de opleiding de uitdaging aangaat om deze open-hart-cirkels te implementeren in je werk en eventueel in je eigen context.

Wil jij graag begeleider worden van open-hart-cirkels? Bekijk dan zeker de data van onze opleidingen.

Aantal opleidingsdagen:

6 Opleidingsdagen waarvan 1 driedaagse training

Wanneer:

5, 6 en 7 oktober met terugkomdagen op 24 november, 20 januari 2023 en nog 1 te bepalen datum in maart of april 2023

Waar?

Antwerpen

Kostprijs

950€ organisaties
600€ zelfstandigen
Incl BTW

Delen op :

Made with ❤ by liganta forto, Copyright 2021 © Re-Member

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.